Betalen

Online betalen

Op DecorationZ kunt u tijdens het bestelproces direct online betalen. Voor het verwerken van de betalingen maken wij gebruik van de diensten van de gecertificeerde payment provider Sisow. Hierdoor kunt u op een veilige manier betalen met iDeal, MisterCash, PayPal en diverse creditcards.

Veilig betalen

De betalingen vinden plaats in de beveiligde omgeving van de payment provider Sisow. De connectie tussen onze website en het betalingsplatform is SSL beveiligd, herkenbaar aan het groene slotje links in de browserbalk. SSL is een protocol voor het creëren van een versleutelde verbinding tussen een webserver en een internetbrowser. Deze verbinding verzekert dat alle gegevens, die tussen de webserver en browser worden verstuurd, geheim blijven voor buitenstaanders en niet gestolen kunnen worden. SSL is een standaard die wordt gebruikt door miljoenen websites voor het beveiligen van online transacties door persoonlijke informatie, zoals creditcard- en adresgegevens, te versleutelen.

Betaalmogelijkheden

Hierdoor kunt u op een veilige manier betalen met iDeal, MisterCash, PayPal en diverse creditcards.

iDeal

Een betaling op onze website kan veilig en gemakkelijk voldaan worden via iDeal. iDeal werkt eenvoudig en snel. De betaalmethode werkt met iedere Nederlandse bank. Als u kiest voor iDeal krijgt u bij de betaling een keuzelijst te zien waar u uw bank dient te selecteren. U wordt vervolgens doorgestuurd naar een specifieke betalingspagina van Uw bank. Dit betalingsplatform is volledig beveiligd. Na het afronden van de benodigde stappen klikt U op Voltooien en wordt U automatisch teruggestuurd naar de onze website en ontvangt U per e-mail de orderbevestiging.

Creditcard

DecorationZ geeft de mogelijkheid om te betalen met een MasterCard, Visa en Maestro transacties, zo heeft U altijd en overal geld op zak, ook online. Online betalen werkt als volgt: U vult slechts het creditcard nummer, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode in op de achterkant van de creditcard (CVC code) op de betaalpagina van de website. Uw uitgaven worden direct van Uw creditkaart afgeschreven en kunt U aan het einde van de maand op uw overzicht zien. Betalen op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als in de winkel betalen met Uw Creditcard. Nadat de betaling doorgang gevonden heeft ontvangt U per e-mail de orderbevestiging.

PayPal

Op onze website kunt U tevens met PayPal betalen. Dit betaalplatform is wereldwijd bekend en geeft de optie om binnen een paar klikken de betaling te verrichten op dit beveiligde platform. Voor betalen met PayPal selecteert U PayPal als optie bij Stap 2 in het betalingsproces. U vult de benodigde gegevens in, klikt op betalen en wordt vervolgens automatisch doorgestuurd naar de PayPal-website. Hier maakt U een account aan of logt U in met uw bestaande account en volgt U de instructies. Na afloop na het voltooien wordt U automatisch teruggestuurd naar onze website en ontvangt U per e-mail de orderbevestiging.

SOFORT Banking

SOFORT Banking behoort tot de online direct-overschrijvingsmethodes. Het werkt op basis van het beproefde Internetbankieren. Het voordeel is echter: u hoeft zich niet te registreren of een virtueel account, een zogenaamde e-wallet, aan te maken. Bij SOFORT Banking gaat het om directe overschrijvingen. Hiervoor selecteert u bij het online winkelen simpelweg SOFORT Banking als betalingsmogelijkheid. U wordt vervolgens automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid. De overschrijvingsgegevens worden automatisch overgenomen, zodat u slechts uw bank hoeft te selecteren en uw vertrouwde gegevens voor Internetbankieren hoeft in te voeren. Vervolgens geeft u de overschrijving met een bevestigingscode vrij. De gegevens worden gecodeerd aan uw rekening voor Internetbankieren overgedragen. Uw webshop ontvangt een bevestiging in real-time dat u de overschrijving bij uw Internetbankieren in opdracht hebt gegeven en kan de bestelling direct verwerken. Hierdoor kan de webshop uw artikelen snel leveren.

Bancontact

Voor klanten van Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank in Belgie. Met Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!