Balkonbak Lechuza Balconera Cottage 80 All-in-one set

56,90

BALCONERA Cottage All-in-One Set met verwisselbare binnenbakken
De balkonbak van LECHUZA helpt u uw balkondromen te verwezenlijken: binnenbakken gemakkelijk op de vloer op planttafel beplanten. BALCONERA tegen de balustrade of tegen de muur bevestigen en de beplante binnenbakken in de pot zetten. Klaar.
Optioneel verkrijgbaar: LECHUZA balkonbakhouder: geschikt voor BALCONERA 50 en 80, geschikt voor de montage aan balkonbalustrades tot 38 cm omvang en aan de muur.
LECHUZA Balkonbakhouder-uitbreiding: Verlenging voor leuningen met meer ruimte tussen de spijlen. Is veilig en past perfect op elke leuning. Geschikt voor de BALCONERA 50 en 80. Beschikbaar in zwart en wit. Onze tip: als uw balustrade een groter omvang heeft als 38 cm, moet u langere balkonbakbeugels hebben als accessoireset om later aan te schaffen. Bij BALCONERA 80 All-in-One set inbegrepen

Stevige handgrepen (gepatenteerd) Planteninzetbak eenvoudig op bodem of planttafel te beplanten Gemakkelijk te verplaatsen, zelfs bij hoge beplanting Gemakkelijk omwisselen van planten en praktisch voor overwinteren Bodemschroef: bij gebruik buiten wordt deze verwijderd, zo kan overtollig regenwater weglopen TIP! Bij dreigend onweer kunt u snel uw planten binnen plaatsen zonder de BALCONERA compleet te verwijderen.
Apart verkrijgbaar als accessoire LECHUZA Balkonbakhouder Makkelijke en snelle montage Passend voor BALCONERA 50 en BALCONERA 80 Geschikt voor montage aan de muur of het balkon (tot een omtrek van 38 cm) Bevestigingsriemen van zacht textiel voorkomen krassen op de leuning Tot 25 kilo draagkracht Muurmontage is mogelijk LECHUZA Balkonbakhouder-uitbreiding Verlenging voor leuningen met meer ruimte tussen de spijlen Is veilig en past perfect op elke leuning Geschikt voor de BALCONERA 50 en 80
Met de aanpasbare schroeven kunt u de BALCONERA heel eenvoudig waterpas hangen met uw leuning. Onze tip: Wanneer de omvang van uw balkonrand dikker is dan 38cm kunt u langere bevestigingsbanden als toebehoorset aanschaffen.
In vooraanzicht zijn de houders onzichtbaar.
Het originele LECHUZA potgrondbewateringssysteem Met de potgrondbewatering van LECHUZA kunnen uw planten afhankelijk van de potgrootte tot 12 weken lang zichzelf verzorgen met de hoeveelheid water en voedsel die zij voor een optimale groei nodig hebben.

Gebruiksaanwijzing Eerste 3 maanden: Op de potgrond water geven, zo kunnen de wortels tot het waterreservoir groeien. Hanteer in de winter een langere groeiperiode. Na 3 maanden kunt u watergeven via de vulbuis. Vul het waterreservoir tot MAXimaal nadat de watermeter 2 tot 10 dagen op MINimaal staat.
Download de Lechuza gebruiksaanwijzing

Uitverkocht

Artikelnummer: DCZ-12647 Categorieën: ,
Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!