Plantenbak Lechuza Canto in diverse kleuren All-in-one set

46,95

CANTO Color kubus All-in-One Set Strakke lijnen in een natuursteenlook
Wie van duidelijke lijnen houdt, zal CANTO Color zeker kunnen waarderen. De ruwe natuursteenlook in drie tinten zorgt voor een prachtig contrast met weelderig groen en kleurrijke bloemen. De CANTO Color Square en Tower hebben hetzelfde formaat van binnenbak, dus je kan in beide modellen de beplanting makkelijk omwisselen voor een compleet nieuwe look!
Bij All-in-One set inbegrepen
Bak + binnenbak + potgrondbewateringsset CANTO Color kubus Binnenbak

Verwisselbare binnenbak – gesloten, met frame en handgrepen in potkleur Gemakkelijk te verplaatsen, zelfs bij hoge beplanting Gemakkelijk omwisselen van planten en praktisch voor overwinteren Voor kamer- en tuinplanten, met bodemschroef
Het originele LECHUZA potgrondbewateringssysteem Met de potgrondbewatering van LECHUZA kunnen uw planten afhankelijk van de potgrootte tot 12 weken lang zichzelf verzorgen met de hoeveelheid water en voedsel die zij voor een optimale groei nodig hebben.

Gebruiksaanwijzing Eerste 3 maanden: Op de potgrond water geven, zo kunnen de wortels tot het waterreservoir groeien. Hanteer in de winter een langere groeiperiode. Na 3 maanden kunt u watergeven via de vulbuis. Vul het waterreservoir tot MAXimaal nadat de watermeter 2 tot 10 dagen op MINimaal staat.
Download de Lechuza gebruiksaanwijzing

Uitverkocht

Artikelnummer: DCZ-12986 Categorieën: ,
Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!