Plantenbak Lechuza Cararo in meerdere kleuren

149,00

CARARO geeft grote ruimtes structuur. CARARO laat iets zien of verbergt het, scheidt woonruimtes af of brengt ze samen, trekt blikken in de gewenste richting en geeft zo de ruimte vorm zoals u het zich hebt voorgesteld. Met een breedte van 75 centimer is de CARARO niet alleen geschikt als klassieke plantenpot maar ook als room divider. Houdt u van verandering? Bij de levering zijn plantenrollers inbegrepen waarmee de CARARO altijd mobiel is. De hoogte van deze plantenbak is 43 cm, de breedte van de plantenbak is 75 cm. De materiaalsoort is kunststof, deze plantenbak wordt geleverd inclusief potgrondbewateringsset en plantenrollers.

De bijzondere voordelen Verkrijgbaar in zes kleuren Incl. potgrondbewateringsset en twee plantenrollers
Bij All-in-One set inbegrepen bak + potgrondbewateringsset
incl. CARARO rollers (2 st.)
met rollers mobiel in twee richtingen maakt CARARO mobiel – vrijwel onzichtbaar
Het originele LECHUZA potgrondbewateringssysteem Met de potgrondbewatering van LECHUZA kunnen uw planten afhankelijk van de potgrootte tot 12 weken lang zichzelf verzorgen met de hoeveelheid water en voedsel die zij voor een optimale groei nodig hebben.

Gebruiksaanwijzing Eerste 3 maanden: Op de potgrond water geven, zo kunnen de wortels tot het waterreservoir groeien. Hanteer in de winter een langere groeiperiode. Na 3 maanden kunt U watergeven via de vulbuis. Vul het waterreservoir tot MAXimaal nadat de watermeter 2 tot 10 dagen op MINimaal staat.
Download de Lechuza gebruiksaanwijzing

Uitverkocht

Artikelnummer: DCZ-12912 Categorieën: ,
Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!