Plantenbak Lechuza Cube Cottage 30 All-in-one set

46,95

CUBE Cottage 30 All-in-One Set echte kubussen met even lange zijden
De CUBE Cottage met de populaire vlechtstructuur ziet eruit als echte kubussen met even lange zijden. CUBE Cottage is bijzonder geschikt voor planten met grote wortelvolumes.
Bij All-in-One set inbegrepen
bak + binnenbak + potgrondbewateringsset binnenbak

stabiele handgrepen (gepatenteerd) gemakkelijk te verplaatsen, zelfs bij hoge beplanting gemakkelijk omwisselen van planten en praktisch voor overwinteren De binnenbak van CUBE 40 past ook in CUBICO en TRIO 40. Bodemschroef: bij gebruik buiten wordt deze verwijderd, zo kan overtollig regenwater weglopen
Het originele LECHUZA potgrondbewateringssysteem Met de potgrondbewatering van LECHUZA kunnen uw planten afhankelijk van de potgrootte tot 12 weken lang zichzelf verzorgen met de hoeveelheid water en voedsel die zij voor een optimale groei nodig hebben.

Gebruiksaanwijzing Eerste 3 maanden: Op de potgrond water geven, zo kunnen de wortels tot het waterreservoir groeien. Hanteer in de winter een langere groeiperiode. Na 3 maanden kunt u watergeven via de vulbuis. Vul het waterreservoir tot MAXimaal nadat de watermeter 2 tot 10 dagen op MINimaal staat.
Download de Lechuza gebruiksaanwijzing

Uitverkocht

Artikelnummer: DCZ-12945 Categorieën: ,
Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!