Plantenbak Lechuza Cubico 22 All-in-one set diverse kleuren

49,50

De CUBICO verenigt elegantie en schoonheid met eenvoudig gebruik en onderhoud. Het brede palet aan maten, kleuren en accessoires maakt de CUBICO multifunctioneel inzetbaar. Met de CUBICO plantenroller is hij ook in beplante toestand overal mobiel. De hoogte van deze plantenbak is 41 cm, de diameter van deze plantenbak is 22 cm en de binnenmaat van deze plantenbak is 20 cm. De materiaalsoort is kunststof, deze plantenbak wordt geleverd inclusief binnenbak en potgrondbewateringsset.
De bijzondere voordelen: Inclusief binnenbak en potgrondbewateringsset Plantenroller verkrijgbaar voor CUBICO 30 en 40
Bij CUBICO 22-50 All-in-One set inbegrepen
Bak + binnenbak + potgrondbewateringsset Inzet bak Watermeter Vulbuis Absorberende grond Handgreep Scheidingsbodem
CUBICO Binnenbak
Stabiele handgrepen (gepatenteerd) Gemakkelijk te verplaatsen, zelfs bij hoge beplanting Gemakkelijk omwisselen van planten Praktisch voor overwinteren De binnenbak van CUBICO 30 past ook in TRIO 30, de binnenbak van CUBICO 40 en ALTO passen ook in CUBE en TRIO 40.
Het originele LECHUZA potgrondbewateringssysteem Met de potgrondbewatering van LECHUZA kunnen uw planten afhankelijk van de potgrootte tot 12 weken lang zichzelf verzorgen met de hoeveelheid water en voedsel die zij voor een optimale groei nodig hebben.

Gebruiksaanwijzing Eerste 3 maanden: Op de potgrond water geven, zo kunnen de wortels tot het waterreservoir groeien. Hanteer in de winter een langere groeiperiode. Na 3 maanden kunt u watergeven via de vulbuis. Vul het waterreservoir tot MAXimaal nadat de watermeter 2 tot 10 dagen op MINimaal staat.
Download de Lechuza gebruiksaanwijzing

Uitverkocht

Artikelnummer: DCZ-12929 Categorieën: ,
Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!