Plantenbak Lechuza Cubico Cottage 30 All-in-one set

59,50

De hoge plantenzuil CUBICO Cottage wordt dankzij de veelvoudige toepassingsmogelijkheden bijzonder gewaardeerd voor ensceneringen op het terras. Met de optioneel verkrijgbare plantenrollersblijven de planten in de CUBICO ook buiten verplaatsbaar. De hoogte van deze plantenbak is 56 cm, de diameter van deze plantenbak is 30 cm en de binnenmaat van deze plantenbak is 28 cm. De materiaalsoort is kunststof, deze plantenbak wordt geleverd inclusief binnenbak en potgrondbewateringsset.
Plantenroller voor CUBICO: De plantenrollers zijn voor CUBICO 30 en 40 in zwart verkrijgbaar. Bij All-in-One set inbegrepen
Bak + binnenbak + potgrondbewateringsset
CUBICO Binnenbak
Stabiele handgrepen (gepatenteerd) Gemakkelijk te verplaatsen, zelfs bij hoge beplanting Gemakkelijk omwisselen van planten en praktisch voor overwinteren De plantenbinnenbak van CUBICO past tevens in TRIO en CUBE van dezelfde afmetingen Bodemschroef: bij gebruik buiten wordt deze verwijderd, zo kan overtollig regenwater weglopen De binnenbak van CUBICO 30 past ook in TRIO 30, de binnenbak van CUBICO 40 past ook in CUBE en TRIO 40.

Verkrijgbare accessoires CUBICO Plantenroller Mobiel in elke richting Met vier rollers Voor CUBICO 30 en CUBICO 40
Het originele LECHUZA potgrondbewateringssysteem Met de potgrondbewatering van LECHUZA kunnen uw planten afhankelijk van de potgrootte tot 12 weken lang zichzelf verzorgen met de hoeveelheid water en voedsel die zij voor een optimale groei nodig hebben.

Gebruiksaanwijzing Eerste 3 maanden: Op de potgrond water geven, zo kunnen de wortels tot het waterreservoir groeien. Hanteer in de winter een langere groeiperiode. Na 3 maanden kunt u watergeven via de vulbuis. Vul het waterreservoir tot MAXimaal nadat de watermeter 2 tot 10 dagen op MINimaal staat.
Download de Lechuza gebruiksaanwijzing

Uitverkocht

Artikelnummer: DCZ-12948 Categorieën: ,
Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!