Plantenbak Lechuza Rondo 40 diverse kleuren All-in-one set

165,50

RONDO 40 All-in-One Set Zet elke plant in het optimale licht
De gracieuze potvorm van de RONDO is elegant en ongecompliceerd tegelijk en laat alle soorten platen optimaal tot hun recht komen. De combinatie van deze potten met CLASSICO modellen rond het totaalplaatje perfect af.
De bijzondere voordelen: Tijdloos elegant potdesign, passend bij de CLASSICO lijn Perfecte potvorm voor de meest uiteenlopende planten en plaatsingen
Bij All-in-One set inbegrepen
bak + binnenbak + potgrondbewateringsset
Binnenbak handgreep in de kleur van de pot (gepatenteerd) gemakkelijk te verplaatsen, zelfs bij hoge beplanting gemakkelijk omwisselen van planten praktisch voor overwinteren uitwisselbare binnenbak van formaat 40 is geschikt voor RONDO en DIAMANTE
Het originele LECHUZA potgrondbewateringssysteem Met de potgrondbewatering van LECHUZA kunnen uw planten afhankelijk van de potgrootte tot 12 weken lang zichzelf verzorgen met de hoeveelheid water en voedsel die zij voor een optimale groei nodig hebben.

Gebruiksaanwijzing Eerste 3 maanden: Op de potgrond water geven, zo kunnen de wortels tot het waterreservoir groeien. Hanteer in de winter een langere groeiperiode. Na 3 maanden kunt u watergeven via de vulbuis. Vul het waterreservoir tot MAXimaal nadat de watermeter 2 tot 10 dagen op MINimaal staat.
Download de Lechuza gebruiksaanwijzing

Uitverkocht

Artikelnummer: DCZ-12656 Categorieën: ,
Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!