Over ons

DecorationZ is een online conceptstore waar je mooie en unieke producten vind voor in huis, de tuin of om iemand cadeau te doen.

De stijl van de producten is fris, eigentijds, en met een vintage of juist Scandinavische touch. Naast echte pareltjes en toffe woon items vind je hier ook de all-time basics om thuis zelf mee te gaan stylen. Denk aan cilinder vazen die je voor wel 100 doeleinden kan gebruiken. Vul je collectie aan met meerdere leuke glazen vaasjes om een mooie compositie mee te vormen op tafel of op een plank. Verder vind je elke maand een inspirerend blog om zelf aan de slag te gaan met het stylen van je interieur, een diy of woon inspiratie.

Al de producten in de collectie zijn met zorg en liefde uitgezocht om je echt iets speciaals aan te bieden.

Het gezicht achter DecorationZ ben ik, Liselore. Ik heb een passie voor interieur, mooie spullen en stylen. Ik kan ontzettend genieten van het rommelen met planten en bloemen, stekken, DIY, anderen inspireren, het perfecte cadeau vinden en mooi inpakken. Ik ben vooral fan van unieke vondsten, bijzondere ontwerpen met een verhaal en mooie basics die een leven lang meegaan.

Onlangs heb ik deze webshop overgenomen en ben nu druk bezig met het samenstellen van een leuk en inspirerend aanbod. Mijn doel is om de shop nog meer te laten groeien, klanten blij te maken en te inspireren!

Wil je op de hoogte blijven van al het moois en de leukste inspiratie ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg mijn shop op instagram, facebook of pinterest.

Fijne dag!

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!