Zinken emmer met Love print

9,75

Met zo’n Love zinken emmer kunt U alle kanten op!
Leuk voor thuis in de woonkamer of op het terras
Bij U thuis kunt U de zinken emmer gebruiken als decoratie in huis. Gevuld met plantjes bijvoorbeeld, op het balkon of terras. Of als decoratieve bier- of wijnkoeler. En op z’n kop is de emmer een handig bijzettafeltje.
Sfeer in de winkel Deze zinken emmer met Love print kunt U gebruiken voor allerlei doeleinden tijdens de valentijn of moederdag. Vul de emmer met mooie producten en breng er Uw slijterij, drogisterij, parfumerie, cadeauwinkel of delicatessenzaak eenvoudig mee in de juiste sfeer. Een opvallende verschijning in Uw winkel en een ware blikvanger in Uw etalage.
Sfeervol als bucket op tafel van Uw horeca gelegenheid
Deze zinken emmer kunt U gebruiken als cooling bucket tijdens de valentijn of moederdag dagen; vul de emmer met ijs en steek daar flesjes frisdrank, bier of wijn in en U heeft een sfeervolle, vers ogende presentatie.
Fraaie cadeauverpakking
De prachtige emmer is daarnaast ideaal als fraaie basis voor een cadeaupakket. Maak Uw cadeauverpakking compleet met houtwol, fruitmandfolie en kleurrijk krullint. Wedden dat iedereen vol trots de deur uitloopt?

Uitverkocht

Artikelnummer: DCZ-13978 Categorie:
Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!