Zinken emmertje oranje glans Ø 10,3 cm

1,99

Als U 20 zinken emmertjes of meer van dezelfde kleur besteld ontvangt U 10% korting, bij 50 zinken emmers of meer van dezelfde kleur ontvangt U 20% korting.

Uitverkocht

Met zo’n stijlvolle zinken emmertje kunt U alle kanten op!
Leuk voor thuis in de woonkamer of op het terras
Bij U thuis kunt U zinken emmertjes gebruiken als decoratie in huis, bijvoorbeeld door een kleurrijk hoekje te maken met emmertjes in diverse kleuren in dezelfde maat, maar ook met emmertjes in verschillende maten. Deze emmertjes kunt U ook vullen met plantjes voor op het terras of op de tuintafel of voor bij de koffie gevuld met suikerstaafjes en roerhoutjes.  
Sfeer in de winkel Deze veelzijdige zinken emmertje kunt U gebruiken voor allerlei doeleinden. Vul het emmertje met mooie producten en breng er Uw slijterij, drogisterij, parfumerie, cadeauwinkel of delicatessenzaak eenvoudig mee in de juiste sfeer. Een opvallende verschijning in Uw winkel en een ware blikvanger in Uw etalage.
Sfeervol als bucket op tafel van Uw horeca gelegenheid
Deze zinken emmer kunt U gebruiken als houders voor bij de koffie, of gevuld met hartige snacks.
Fraaie cadeauverpakking
De stoere emmer is daarnaast ideaal als fraaie basis voor een cadeaupakket. Maak Uw cadeauverpakking compleet met houtwol, fruitmandfolie en kleurrijk krullint. Wedden dat iedereen vol trots de deur uitloopt?

Artikelnummer: DCZ-13706 Categorie:
Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!